tisdag 6 januari 2015

Nytt år - Nya utmaningar!

Nytt år - Nya utmaningar!

2015 blir året de första 10 arterna bockas av ur listan. Det känner jag på mig redan nu =) 20215 hoppas jag kommer bjuda på Havsöring- och Horngäddejakt på sydkusten, kanske tom en skrubba eller två på sandstränderna. Kommer även ge Laxen i Mörrum ett nytt försök, men den troligtvis mest spännande inrikesplanen för 2015 är Multen! Som grädde på moset så kan det även bli en liten utlandsresa till mer tropiska breddgrader =P

För att fira milstolpen 10 arter, har jag nu under vinter förberett ett tygmärke som så småningom ska få pryda vadarjackan när det blir dags!

Det blir 3 tygmärken under detta äventyr. Vid 10, 25 samt 50 avbockade arter kommer en stjärna i brons, silver och guld med ett nytt motiv för varje. (Med tiden kan jag bara hoppas att Illustrator-skillzen också blir bättre =P )

Nu när Julstressen, klappöppnandet och högtidstillställningarna är över för denna gång blir det tid till att bunkra upp flugaskarna inför 2015 års flugfiske säsong!

Tight Lines!

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Gav du upp innan du börjat?

  Hälsningar

  Tomas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tomas! Jag trillade ner i en mörk period men lyckats ta mig upp igen i ljuset. Jag har definitivt inte gett upp! =)

   Radera