lördag 19 mars 2016

Gömda prylar ser dagens ljus...

Får några år sedan hade Huntyard Berras i Stockholm utförsäljning av mer eller mindre hela deras Loop sortiment till kraftigt rabatterade priser. Jag, som många andra,var inte sen att hoppa på tåget i hopp om att göra några klipp.

Jag beställde ett spö ur Loops senaste serie, "Cross S1" samt en av deras mer bastanta rullar. Inte helt oväntat blev Huntyard Berras totalt nersprungna av beställningar, mail och telefonsamtal och för att hantera hela cirkusen så etablerades någon form av kösystem. Jag kan inte påstå att allt flöt på som smort då lagersaldot ofta hamnade lite på efterkälken. Varor fanns men ändå inte, till mångas förtvivlan och förtret.

För att göra en kort historia ännu kortare, så fick jag endast hem spöet. Ett Loop Cross S1 9fot #10. 

Rullen hittade jag på tradera och la ett skambud som jag inte hade några större förhoppningar att vinna med. Samtidigt fann jag en andra rulle på edgeforumet och lade ett bud på den.
Dagen efter visade det sig att säljaren på edge accepterade budet och någon timme senare vann mitt bud på tradera också. Två stycken Loop "Megaloop" med extraspolar trillade ner i lådan så småningom. Dubbel lycka!

Första ledtråden i detta pussel 

Så, #10 spö och två av Loops näst största rullar? Vad skulle jag med detta till? Köpa för köpandets skull?

Nej, det fanns en baktanke med köpet och tissel-tassel bakom kulisserna, men dessa bakomliggande planer stötte på hinder och sköts framåt på obestämd tid och prylarna ställdes i förrådet.

Men NU, ja nu har det tisslats och tasslats på nytt och idag, 2.5 år efter att bollen först sattes rullning, är det bara 70 ynkliga dagar kvar!

Det här gott folk, kommer bli häftigt!...

6 kommentarer:

 1. Visst är det så! =) Hur känns det nu att ha spoilat för den andra som läser bloggen =P

  SvaraRadera
 2. Ha ha får be hen om ursäkt 🙏
  Lite avundsjuk, ska förmodligen dit nästa år så jag ser med spänning fram mot din rapport! Ska du ut med Jono?

  SvaraRadera
 3. Haha =)

  En vecka med Jono och en vecka solo. Blir lite annat också under soloveckan. Datum har flyttats fram och tillbaka, avbokats och skjutits framåt under 2,5 års tid. Men nu blir det äntligen av! =D

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Hur kan du vara avundsjuk? Du som bor där nere permanent med allt möjligt spännande precis utanför ytterdörren ;)

   Radera